Voorwaarden

De webshop www.wisbordjeskopen.nl is onderdeel van uitgeverij Stronks te Hardinxveld-Giessendam in Nederland. Klanten uit België of Luxemburg kunnen van deze website geen gebruik maken. Daarvoor hebben we een speciale website (zie de link helemaal onderaan links).

 

Let op: artikelen die retour komen dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking. Verzendkosten van retouren komen altijd voor rekening van u als klant!

 

Beschadigde artikelen kunt u (binnen 14 dagen) na ontvangst reclameren.

 

Uitlevering van goederen via vooruitbetaling wordt pas gedaan na bijschrijving op onze rekening. Houdt u rekening met extra levertijd! Alleen scholen kunnen op rekening bestellen (u dient uw schoolgegevens te vermelden). Overige klanten kunnen via onze webshop uitsluitend bestellen via vooruitbetaling of iDEAL. Uitgezonderd daarvan zijn klanten waar we persoonlijk contact mee hebben.

 

We geven uitgebreid advies over de te gebruiken stiften bij de diverse soorten Wisbordjes (zie 'Tests en tips') en over het schoonmaken van Wisbordjes. We zijn van mening dat u hierdoor langer plezier van de Wisbordjes en/of Wisbordstiften zult hebben. We nemen verder geen enkele verantwoordelijkheid over de gebruiksduur en de vervuiling van de Wisbordjes. Die verantwoordelijkheid om ligt geheel bij u! Twijfelt u: neem dan eerste een proefpakket om e.e.a. zelf uit te testen.

   

Combinatieorders worden berekend volgens de bestelling.  Wanneer u bijvoorbeeld een klassenset van 100 Wisbordstiften besteld en daarnaast nog 10 extra stiften van hetzelfde merk, wordt als prijs de klassenset + de set van 10 apart berekend en niet de stuksprijs van de 100 stiften x 110!

 

De levertijd van de materialen bedraagt globaal 1-3 weken (vakantieperiodes uitgezonderd)!

Mocht het langer gaan duren dan 3 weken, dan hopen we u daar even van op de hoogte te stellen. Mocht u na 2 weken niets hebben ontvangen of geen bericht hebben gekregen van ons is er waarschijnlijk iets fout gegaan bij de bestelling. Neem dan svp even contact met ons op!

 

Wanneer u geen orderbevestiging heeft ontvangen, heeft u waarschijnlijk een foutief mailadres ingevuld. Laat het ons dan svp even weten via info@stronks.nl.

 

De verzendkosten worden automatisch aangegeven. Onder 'verzendkosten' vallen ook kosten van administratie, verpakking, handeling en registratie van bijvoorbeeld software. Bij bezorgen van materialen door onszelf wordt hetzelfde bedrag aan 'verzendkosten' berekend als wanneer het door een pakketdienst wordt gedaan. Bij bestellingen via de telefoon of per mail worden deze kosten uiteraard ook berekend!

 

Gratis artikelen worden geleverd conform de voorwaarden die bij betreffende afdeling vermeld staat!!

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Materialen blijven eigendom van uitgeverij Stronks, totdat de betaling geheel is voldaan. Zo nodig wordt een incassobureau ingeschakeld, waarvan de kosten voor rekening komen van degene die de artikelen heeft besteld.

 

Wanneer een besteld artikel tijdelijk niet leverbaar is houden we deze voor u in nota, tenzij het te leveren artikel voor ons zodanige extra kosten met zich meebrengt dat dit voor ons financieel nadelig is. (Dit zal met name gelden voor artikelen met een bedrag tot plm. € 30,00 en is mede afhankelijk van onze leveranciers). De overige artikelen worden alvast toegestuurd. Artikelen die worden nageleverd worden franco nagestuurd. Hiervan stellen we u op de hoogte.

 

Wanneer een artikel helemaal niet meer leverbaar is zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. De overige goederen worden gewoon geleverd. Bij betaling via iDEAL of vooruitbetaling zal het teveel betaalde worden teruggestort!

 

Artikelen kunnen niet geleverd worden op een postbusadres. Gelieve daarom een huisadres op te geven voor het afleveren!

 

Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden; alsmede abusievelijk vermelde incorrecte prijsaanduidingen!